Cranenburcht


Nieuw kleinschalig appartementencomplex beschikbaar vanaf februari 2019. Rustig, centraal en groenrijk gelegen aan de Noordkant van Wassenaar. Het oude centrum van Wassenaar bevindt zich op loopafstand. Diverse winkels en supermarkten om de hoek. De duinen en het strand op slechts enkele minuten fietsen. Dichtbij buitengebied ‘Het Valkenburgs meer’ en een tal van recreatie- en sportgelegenheden. Directe openbaarvervoerverbindingen naar Leiden en Den Haag.

Kenmerken

  • Drie en vierkamer appartementen met huurprijzen vanaf €1.095,- excl. p/m;
  • In oppervlakte variërend van 55m2 tot ca. 75m2;
  • Vaste vergoeding voor servicekosten van €35,- p/m;
  • Privé buitenruimte per appartement (balkon, terras of dakterras);
  • Privé bergruimte behorende bij het appartement;
  • Mogelijkheid tot gratis parkeren op eigen terrein;
  • Vloerverwarming aanwezig in alle appartementen;
  • Hoogwaardig en modern opleveringsniveau.

Catharinasteeg


De historische panden aan de Aalmarkt en de Breestraat vormen een unieke plek om te wonen. De locatie in het hart van de binnenstad is fantastisch en iedere woning is uniek. Een groot deel van de woningen bevindt zich in de historische panden met monumentale details, veel sfeer en authentieke elementen. De woningen zullen in de zomer van 2017 gereed zijn.

Meer informatie

De Pathologie


Dit schitterende pand was oorspronkelijk een universiteitsgebouw en ondergaat momenteel een complete reconstructie. Dit project zal ruimte gaan bieden voor 125 wooneenheden, allen geheel in loft stijl. Naast het indrukwekkende pand zelf, zal het nabijgelegen park ook voor een unieke woonbeleving zorgen.

Meer informatie

Kanaalpark Fase 1


In de lente van 2015 werd het eerste appartementencomplex van het Kanaalpark opgeleverd. In dit complex biedt de keuze uit 54 luxe nieuwbouw appartementen van ca. 35m2 tot 90m2. Naast twee- of driekamer woningen zijn er ook studio’s beschikbaar.

Meer informatie

Kanaalpark Fase 2


Appartementencomplex Kanaalpark is gelegen op een steenworp afstand van de historische binnenstad van Leiden, nabij treinstation Lammenschans, verschillende uitvalswegen en park Cronesteyn. Dit complex biedt 32 luxe nieuwbouw appartementen van ca 35m2 tot 75m2.

Meer informatie