Rent Today. Call it Home Tomorrow.

Home

/

Nieuwe Mare | Leiden

Nieuwe Mare | Leiden

Contactinformatie

Maandag t/m donderdag geopend van 9:30 – 17:00. 

Vrijdag: op afspraak

Kuiperssteeg 10 (Entrance Oude Rijn), 2312 HN Leiden

Contact 

Informatie

Maandag t/m donderdag geopend van 9:30 – 17:00. 

Vrijdag: op afspraak

Kuiperssteeg 10 (Entrance Oude Rijn), 2312 HN Leiden

Meest recente aanbod

Te Huur

1745

/

maand

90m2

2

1

Te Huur

1195

/

maand

45m2

1

1

Te Huur

1395

/

maand

55m2

1

1

Verhuurd

3500

/

maand

4

2

180m2

Schitterend grachtenpand met een woonoppervlakte van 180m2 verdeeld over drie etages, gelegen aan het water van de Nieuwe Mare. Deze woning is van gemakken voorzien en beschikt bovenal over erg veel ruimte. Er zijn vier slaapkamers, een kantoorruimte, een tuinkamer grenzend aan het dakterras en twee badkamers. 

Indeling: Toegang tot de woning aan de straatzijde. Hal met trap die leidt naar de eerste etage en een deur op de begane grond die uitkomt in een grote werkruimte met openslaande deuren naar de gracht (straatzijde). De ruimte is licht en voelt ontzettend ruim door de hoge plafonds. Via een glazen pui kan de slaapkamer aan de achterzijde met eigen douche en toilet worden bereikt. 

Trap naar de eerste etage: Ruime en lichte woonkamer met grote ramen aan de voorzijde die een prachtig uitzicht bieden over het water van de Nieuwe Mare. De gehele woonkamer is voorzien van een mooie houten vloer. De woonkamer kan worden afgesloten van de keuken aan de achterzijde door middel van dubbele deuren. De woonkeuken is voorzien van alle gemakken en biedt genoeg ruimte om met een groter gezelschap te kunnen koken en dineren. Grote ramen bieden zich op het dakterras, dat via een tuinkamer achter de keuken worden bereikt. De tuinkamer is een ideale werkplek- of een speelplek voor de kinderen. De grote glazen deur en het glazen dak geven het gevoel van een luxe serre. 

Trap naar de derde etage. Overloop met lichtkoepel en toegang tot drie slaapkamers en een badkamer met bad, douche en toilet. De slaapkamers zijn licht en hebben door middel van een efficiënte indeling veel opbergruimte.Opmerkingen:
– Huurprijs € 3.500,- excl. p/m
– Waarborgsom gelijk aan 1 maand huur
– Beschikbaar per 01 augustus a.s.
– Woonoppervlakte ca. 180m2 
– Gestoffeerde oplevering 
– NIET GESCHIKT VOOR WONINGDELERS 

Vul uw gegevens in en ons team neemt zo snel mogelijk contact met u op.

This site is registered on wpml.org as a development site.